Kultahiekka Caravanin leirintäalue Lohjalla

Kultahiekasta löytyy leiripaikka ja mökkimajoitusta joka lähtöön. Piipahda baarin terassilla, sauno rennosti lammen rannalla tai paista makkaraa kodassamme. Tekemistä löytyy koko perheelle kesät talvet.

Kultahiekan leirintäalue pähkinänkuoressa

Alueella on 160 sähköllistä matkailuajoneuvo- tai vaunupaikkaa. Lisäksi tarjolla myös mökkimajoitusta. Päärakennuksessa sijaitsevat sauna, suihku- ja wc-tilat sekä tiskauspiste. Ulkorakennuksesta löytyy kemiallisen wc:n tyhjennyspiste.

Tervetulo saunavuorot ovat talon saunassa perjantaisin lämmitettynä Kultahiekalla majoittuville asiakkaille. Muina aikoina saunoja voi varata yksityiskäyttöön. Kesä-elokuussa lammen sauna lämpiää vain tilauksesta.

Frisbeegolf-rata ja koira-aitaus ovat leirintäalueella.

Tee varaus helposti verkosta ennakkoon

Suosittelemme ensisijaisesti varauksen tekoa ennakkoon verkkosivujemme kautta! Leirintäalueelle saapuminen aukioloaikojen ulkopuolella on ainoastaan mahdollista, jos varaus on tehty ennakkoon ja myöhäisestä saapumisesta on informoitu. Ilmoitathan meille myöhäisestä saapumisesta viimeistään klo 18 saapumispäivänä, jotta osaamme varautua ja voimme lähettää ohjeistukset.

Varaa majoitus suoraan ajanvarausjärjestelmämme kautta alla olevasta linkistä
tai soittamalla 0500 643494.

Kaikki numeroidut asuntovaunupaikat ovat netin kautta varattavissa olevia paikkoja.

Vieraspaikkoja on 11 kpl netin kautta varattavissa, mutta paikkoja on runsaasti lisää vapaina. Eli vaikka varausjärjestelmä näyttäisi täydeltä  alueelle mahtuu silti vielä.

Toistaiseksi voimassaolevat hinnat ovat SFC 28 €/paikkamaksu/vrk, 33 €/vrk ei jäsen.

Viipyisitkö pidempään?

Voisitko viipyä pidempään? Etätöihin? Syys-, talvi- ja kevätkaudelle varattavissa paikkoja kuukausihinnoittelulla. Nämä pitkäaikaishinnat ovat tarkoitettu matkailijoille, jotka haluavat viipyä pidempään. Kuukausipaikkojen hinnat alkaen 77,50 €/kk. Katso verkkokaupan puolelta tarkemmat tiedot. Talvisäilytyspaikkoja meillä on tarjolla 30 €/kk.